tisdag 11 januari 2011

F L O R I D A

Mmm, vad det ordet ligger rätt i munnen just nu.

Känn på det... mmmm. F..l...ooo..r..iiiii...d...aaaaaa.

Ungefär som en mjukglass en varm sommardag, efter att ha tagit på sig linneskjortan och borstat av sig den varma sanden.. på väg upp från stranden med en solhatt i handen och en flip-floppsen i den andra.

Aaaa, just det! Det ju så vi kommer ha det! :)

Sorry att retas på det sättet, men vi känner verkligen att denna semester kommer helt rätt i tiden. Nu har vi kämpat med våra föräldrar i drygt 4 månader och skrikit och haft oss, ibland nätterna igenom, ibland hela kvällar utan någon som helst förståelse. För vi vet ju inte alltid varför vi gråter. Ibland för att maten inte smakat som igår - trots att det är samma mat. Ibland för att blöjan suttit för hårt, eller för löst. Ibland när vi ligger i varma famnar där vi annars stortrivs.. Ibland för att mitt syskon gråter. Eller ibland bara för att.

Så denna semester till värmen och inspirationen källa känns så rätt.

Det gör den nog för mamma och pappa också. (mmm, det gör den.)

Vi kommer nog höra av oss från andra sidan Atlanten, med ett inlägg eller två från både Orlando och Miami - som kommer bli våra baser.

Här kommer lite bilder så ni inte glömmer hur vi såg ut innan vi amerikaniserades!



Strandraggaren No1.

Back to the hood.

Lagom pastellgay till Miami South Beach.

Pastellgay forts...

Skönhetssömn - räck upp en hand om man är söt!

Finn två barn...

Klappa händerna när du är riktigt.. GLAD!

In a while a crocodile!

P&K Axel&Vera :)

2 kommentarer:

  1. ..c u later christian slater! Bye bye sötnosar i pastell (inte gay lasse!!!! hallåååååå!!). Ha det så underbart i Florida - vi kommer sakna er massor. Ni kommer se såååå heta ut i era matchande art deco åkpåsar ;) hahaha... love'em. puss på er!

    SvaraRadera
  2. Vi är inte alls avundsjuka där vi trampar runt i snöslask och mörker i ett grått Stockholm....Nej, åk ni och sola och bada och pina colada och shoppa och tänk inte på oss här hemma. Skämt åsido, ni är så värda detta så njut och ha kul! Ser fram emot att få läsa om er tripp på bloggen! Och stort lycka till på flygresan. Krånglar twinsen så tänker ni bara "payback time" till arga passagerare...Kram!

    SvaraRadera