onsdag 16 juni 2010

V. 22+5 - Sthlm och dop

I torsdags förra veckan satte vi oss på x2000 upp mot hufvudstaden.

Ett väldigt skönt sätt att resa. Man har bara en tid att passa - när tåger går. Sen kan man sitta i lugn och ro, gå en sväng till bistron, köpa en Billys pirog (lika god som förr) för att sen fortsätta filmen "I love you man" på datorn. En riktigt rolig film - som resten av kupén fick erfara... :)

Väl framme i Stockholm blev vi hämtade av Mattias (Jennys bror) och satte kurs mot Täby. Här blev vi väl mottagna av välkomstkommittén Cilla och blivande kusinerna Simon och lilla S....


















Under fredagen strosade vi runt i Stockholm. Lunchade och fikade och shoppade lite. Tog en snabbträff med kusinen Martin. När vi gick på stan stannade folket upp och undrade om Daniel Westling var ute på stan. Döm själva? Snyggemartin!!


















Sara fick den lilla prinsessan heta först på söndagen när det var dags för dop i Täbys lilla kapell. Allt gick bra och inga större gråtattacker. Det största leendet kom när pianisten avslutade sångrepertoaren med "O baby, baby av Brithney Spears. :) Perfekt inslag!


















Nu är vi hemma i huset igen. Första gången vi varit borta så länge - stackars hus som stått där alldeles ensamt. Men nu är vi hemma och vi blir bara större och större - till höger ser ni en bild på oss i vår 23:e vecka.
Nu sparkar vi så det syns!

Sov gott önskar vi från Yngliga2winsens tak.

1 kommentar:

  1. Dålig uppdatering tycker jag. Man är ju nyfiken på allt! Skriv mer!

    SvaraRadera