torsdag 3 juni 2010

Våren är här!





Se där, en följare på bloggen redan(!) - dubbelt så många som sist.. välkommen!

Magen växer och barnen rullar runt som i en tombola. Tjejen (Alice eller Vera, hmm...) är fortfarande mest aktiv, men Axel kommer nog igång på allvar snart.

Jenny känner oftare på magen nu för tiden, inte så konstigt kanske när den är i vägen mest hela tiden. Lite spänningar och sammandragningar då och då, men ingen fara enligt vår fina barnmorska Andréa. Snygg är hon med sin fina mage. Mmm... hottie!

Nästa 2winkoll är på måndag, mest en rutinkontroll. Ser fram emot att få höra hjärtljuden - det var väldigt speciellt att höra dom första gången vi var där. Att dom ligger där inne i magen, konstigt... Vi provade hitta hjärtljuden med toarullar som visst skulle fungera minst lika bra - men icke. Får vänta till måndag.

Solen skiner äntligen här i Malmö så i går och idag var det målarkepan på. Det gula teglet på baksidan blev vitt och det grådassiga planket blev brunsvart. Tinova Lasur 517 brunsvart ska det vara - tjusigt va?

Jenny var på bian och såg Sex and the City med Anna och Monica - högre betyg än kritikernas 1:a var den tydligen värd.

I morgon är det fredag och en efterlängtad helg med sol står för dörren. Lite plantor som ska flyttas på lördag, hinner nog med en squash. På söndag blir det golf med tee time 11.30.

Nu drar vi i kaninens svans... sleep tight, wherever you are.

PS. Passade på att ta en bild på ett grönskande Kungsparken på cykeln hem.
Våren är här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar