torsdag 11 november 2010

Logistik

Hej kära läsare!

Nu var det ett tag sedan. Vi vet.

Pappa har gått tillbaka till jobbet så numera dröjer det lite längre mellan inläggen. Han måste ju kela med oss när han kommer hem istället för att knappa på datorn. Så framöver kommer det att bli uppdatering ungefär en gång i veckan.

Nu till oss.

Av de flesta saker som vi hittills upplevt, så ligger badet på första plats. Här kan man ligga i hur länge som helst. Än så länge får vi plats i diskhon. "Hej hej..."


Skumbad...mmm.
Axel, vilken Zoolanderblick...

Jag och min napp..

......lite gym på det.
Nelly på besök. "Nelly! Bra att du vaktar mig."


Mamma sattes på prövning en morgon då det var mat, skrik och bajsning samtidigt x 2 - hallelulja vad härligt det är med tvilllingar!!! Annars får vi fin hjälp under veckorna från far- och morföräldrarna. Farmor har även sovit här några nätter så pappa kan få sin skönhetssömn.

Allt handlar om logistik. Om att tillgodose barnens behov för att se om där finns tid över till oss föräldrar. Nu börjar vi se skymten av rutiner - vilket gör allt så mycket lättare. Vi fick tom tid över till en timme på stan! Utan barn alltså. Tack finaste mor och farföräldrar!

Farbror Erik är hemma en sväng från Holland och kom på besök, Vera & Axel gillade honom direkt- han ser ju precis ut som pappa! Men lite längre hår.
Vi får fortfarande många besök som vi gillar. Oscar tittade förbi i lördags och Farbror Johan Caroline och Clara var här i fredags.

Vad säger ni? Ganska mycket modellook över bröderna Tengen. ;) Mamma Jennys inlägg


Söta Alma med sina gulliga föräldrar var här på lördagen. Alma hade precis som Axel en ganska gäll stämma kvällstid när hon var några veckor. Linda och Nicklas visade användbara tips och vi fick skön hjälp med avlastning i några timmar- TACK!
I går kom Stina på besök, hon hade smarrig äppelkaka så vi kunde fira Mårten Gås!

Hej svej!

1 kommentar:

  1. oj oj oj om det är någon som är modellsnygg på bilderna så är det absolut Axel och Vera i badet. Vilka sötisar. Helt klart måste de rycka in som Lexington baby models! Gosisar! Jag lääängtar efter er. puss Linda

    SvaraRadera