söndag 17 april 2011

Nu är han änligen här!

Nu är han äntligen här! Lillprinsen, vår efterlängtade kusin!!
Idag var vi på besök och han är fantastiskt söt, nyfödda brukar ju vara lite tilltryckta, röda och skrynkliga men inte vår kusin inte, han var helt perfekt och det kan ni ju själva se på bilden!

Söte lille Svante!!

Clara övervakar honom!



Vi letade lite i arkivet för alla pratar ju om vem som är lik vem, både farmor och mormor tycker Vera är så lik pappa respektive mamma när vi var små och det kan vi nog hålla med om, hon är en riktig bladning av oss båda men liknar nog mest mamma sida. Axel har inte fått så mycket av sin mammas sida, skulle väl vara munnen men är väldigt lik sin pappas stiliga sida. Vi hittade dock två bilder på deras söta kusiner och vad säger ni, ser ni någon likhet?

Söta lilla Clara.
Söte lille Simon



Söta vi...

Det blir ganska mycket utflykter men nu börjar det bli jobbigt att bära dom i bilstolarna, det får nästan räknas som ett träningspass att bära dom till bilen!

Vad är då det bästa som finns efter en heldag med mamma och hennes frenetiska följande av olika inredningsbloggar?!? JO, det är när pappa kommer hem och busar med oss, hans skägg är så där lite extra mysigt att få mot sin mage så det pirrar och det skrattas högt!...menar du verkligen att den mattan är snygg mamma?

Tjing från oss:-)

1 kommentar:

  1. Ja den var verkligen en söt kusin ni fått och vilket fint namn! GRATTIS!! Kram Erika

    SvaraRadera