söndag 3 april 2011

Veckan som gick!

Våra små gullungar har varit riktiga drömbarn sedan dopet i söndag, vi får kanske börja gå i kyrkan varje söndag?! :-)
Vad har annars hänt i veckan?
I måndags tog vi bara igen oss sedan dopet...även tisdagen ägnades åt detta.
På onsdagen var det dags för mammaträffen och den var som vanligt väldigt lyckad. Förutom att barnen älskar att ligga på golvet och snacka och pilla på varandra så bestämde vi mammor att vi nu ska försöka få bort dom sista kilon och anmälde oss till vårruset den 2:e maj! Nu är det på med löparskorna och fram med den bästa hitlistan och ut i vårsolen minst två gånger i vecka- härligt!
I torsdags var vi på SEMC, mammas jobb och hälsade på, barnen var även denna dag helt exemplariska!
I fredags begav vi oss till BVC för lite information om säkra barn och hur vi ska agera om dom sätter något i halsen, intressant!

Denna vecka har dom små liven även bekantat sig med köttsidan, dvs lasange, kalkon, kalops puré har introducerats och Vera har gapat stort medan Axel varit något mer tveksam, men det har gått ner även där. Barn ser ju inte så jättefräscha ut med all mat runt munnen så vi besparar er dom bilderna men just på denna ser Axel ändå lite mysig ut, eller vad säger ni?

Som ni vet gillar vi pyjamasar så här visar vi lite fina bilder dressade à la Polaren och Pyret!!



Varje dag övas det på mage och det gillas inte av Axel, idag fick vi en liten snurrpresent från söta Emma och Philip och den var en hit, så rolig att ligga och titta på att dom och framförallt Axel glömde att det var jobbigt att ligga på magen!! TACK!!

Sov så gott! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar