söndag 15 maj 2011

Tiden går fort......

Det blir inte så mycket bloggande nu- vi njuter av våren och att Axel och Vera just nu är inne i en väldigt mysig period!

Axel är som sagt vår lille charmör och om vi bara har folk omkring oss eller om han får vara i famnen så är han väldigt nöjd och ler åt och charmar dom flesta! Rulla runt från rygg till mage är en favorit och åla sig 360 grader runt i en cirkel.....han blir dock snabbt frustrerad för att komma runt till rygg igen är visst inte så lätt utan hjälp! Kursen i att kunna sitta har han hoppat över men vi smygtränar så det kommer nog snart!!! Vakna vid fyra på natten gillar han också och då ska helst mamma och pappa vara nära så han kan ge oss den där lilla speciella blicken, le och sen förvånansvärt försiktigt smeka oss på hakan...vi är sålda!

Vera har fått sin första tand, älskar att sitta och sträcka sig lååångt efter saker...vill gärna ha saker som någon annan redan har och stoppar precis allt i munnen och det blir dyngsurt efter bara någon minut. Hon har kommit in i en fas då hon ganska snabbt bara kan brista i gråt men det går över lika fort. Rainforest tillhör ju den dagliga träningen och om vi skulle glömma det någon dag tittar hon stort efter installationen och blir även lite avundsjuk när Axel eller andra barn sitter i den. I går började hon även högt och tydligt säga DADADADA varvat med mycket skratt och leende och även här kan vi inte vara annat än sålda på vår underbara lilla tjej!

Bjuder på lite bilder från dagarna som gått
Det är viktigt att synka tvillingar....ibland går det dock för långt....förlåt Vera! Zzzzzz...
...halvsov igenom fruktpurén och sen däckade hon direkt!

På besök hos Tilde och Line igen och denna gång fick vi till det - en bild på alla fyra!

Pappa - du är världens bästa!!

Oj så glada och söta vi är på morgonen i våra nya fina vårpyjamaser!

Ser lite ynklig ut här men jag har ju precis vaknat - så skönt det är att sova i blöja när det är varmt!!

Här är vi - mammas favoriter!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar